Híres emberek kedvenc könyvei


Bizony, a híres emberek is csak olvasnak néha. Sőt, a híres írók is olvasnak (Sőt, isznak is, de erről majd később)! Lássuk, kinek mi volt a kedvenc olvasmánya!

George Clooney kedvenc olvasmánya Tolsztojtól a Háború és Béke, ami némileg meglepő információ a hajdani Ross doktorról.





















A Harry Potter filmek hőse, Daniel Radcliffe szintén a terjedelmesebb írások híve. Az ő kedvenc könyve Bulgakovtól A Mester és Margarita.



Steven Spilberg szereti a kalandot, ezt nem lehet tőle elvitatni. Nem meglepő hát, hogy kedvenc könyve is kalandos. Coopertől Az utolsó mohikánt olvassa a legszívesebben.






Stephen King az elborzasztó könyvek királya szintén nem okozott nagy meglepetést, amikor elárulta, hogy az ő kedvenc könyve A Legyek Ura, William Goldingtól.





John Irving, a Garp szerint a világ című könyv írójának kedvenc könyve Charles Dickenstől a Szép remények.




Katalin hercegné, ahogy az várhatnánk is egy hercegnétől, romantikus lelkületű. Kedvence Lucy Maud Montgomery Anne könyvei.





Emma Thompson színésznő a klasszikus darabokat kedveli, úgy tűnik, hiszen kedvence Homérosztól az Odüsszeia.




Stephanie Meyer, a Twilight saga írónője szintén romantikus a lelke mélyén. Kedvenc könyve Jane Austentől a Büszkeség és Balítélet. Valahogy ezen sem vagyunk nagyon meglepődve.





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Philip Zimbardo-Nikita D. Coulombe: Nincs kapcsolat Hova lettek a férfiak?

Kornis Mihály: Kádár János utolsó beszéde

Patrick J. Buchanan: Churchill, Hitler és a "szükségtelen" háború